WeFit WeSports WeTennis WeGolf WeFun
Selecteer een pagina

Contactpagina

Adresgegevens:

Lichtschip 67, 3991 CP, Houten
Tel: +31 (0)30 369 0590

Hier vindt u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Stel dan hier zelf uw vraag.

 

Veelgestelde vragen

 

 

Verslapt de enkel door het gebruik van de EXO-L Enkelband?

Nee, door de bewegingsvrijheid tijdens het dragen van de EXO-L verslapt de enkel niet (geen spieratrofie en wel proprioceptie training). 

Kan ik met de EXO-L nooit meer verzwikken?

Uit gebruikersonderzoek is gebleken dat de EXO-L uiterst effectief het verzwikken voorkomt. Geen enkel hulpmiddel kan echter in zeer risicovolle situaties 100% bescherming garanderen. 

Is de EXO-L te gebruiken met scheenbeschermers?

Dit is afhankelijk van de vorm van de scheenbeschermer. Voetbal scheenbeschermers die de enkel niet bedekken kunnen gedragen worden in combinatie met de EXO-L Enkelband. Voor hockey scheenbeschermers is dit net wat anders, omdat hierbij de enkel bedekt wordt. In de webshop kun je speciale hockey scheenbeschermers bestellen die perfect aansluiten op de EXO-L voor maximale bescherming.

 

Drukt de EXO-L op mijn enkelbotjes?

Nee, de EXO-L rust alleen op de enkelbotten en is perfect op maat gemaakt voor maximaal comfort tijdens iedere activiteit. Bovendien treedt de EXO-L alleen in werking als je neigt te zwikken. 

Kan ik de EXO-L Enkelband wassen?

Ja, het beste kunt u met lauw warm water en een beetje zeep de binnen- en buitenkant met de hand wassen. De EXO-L mag niet in de wasmachine gewassen worden.

Hoe lang gaat de EXO-L Enkelband mee

Slijtage van de EXO-L Enkelband is afhankelijk van de intensiviteit waarmee het product wordt gebruikt. De gemiddelde levensduur verschilt tussen de 1 of 2 jaar voor een topsporter tot meer dan 4 jaar bij minder intensief gebruik.

Kan ik sokken dragen onder de EXO-L Enkelband?

Ja, de meeste mensen vinden het fijn om de EXO-L Enkelband te gebruiken met een paar (niet te gladde) sportsokken, maar het kan ook zonder sokken gedragen worden.

Contactformulier

Stond uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

X