WeFit WeSports WeTennis WeGolf WeFun
Selecteer een pagina

Tennisles in Houten

Wil je graag tennisles van professionele en gepassioneerde trainers?
Kom dan eens kennismaken met WeTennis Tennisschool. Met ons hechte team verzorgen wij sinds 2013 met passie en energie de tennislessen bij TC Atalanta in Houten. WeTennis verzorgt groeps- en privé tennislessen voor jeugd en senioren.

WeTennis Tennisschool drives tennis into your heart. Daar staan en gaan wij voor. WeTennisschool is een tennisschool in Houten met een klein en hecht team van ambitieuze en ervaren trainers die het beste uit jou willen halen, ongeacht hoe oud je bent of op welk niveau je speelt. Plezier en persoonlijke aandacht staan daarom op de baan centraal. Om je tennistalent optimaal te benutten laten wij graag tijdens de tennislessen de vonk naar je overslaan.

Zeven kernwaarden van WeTennis
Het ‘geheim’ schuilt in de zeven kernwaarden van WeTennis Tennisschool: persoonlijk betrokken, professioneel, respectvol, uitdagend, klantgericht en betrouwbaar. De vertaling van deze waarden zie je terug in het gestructureerde lesprogramma. Daarin bekijken we je tennisspel vanuit technisch, tactisch, mentaal en fysiek oogpunt.

WeTennis Tennisschool is een zeer betrokken tennisschool, zowel op als buiten de baan.

Aandacht op de baan
In de tennislessen heb je een vaste, ervaren trainer die jou goed kent. De trainer heeft aandacht voor je specifieke doelen, zowel op korte als lange termijn. Je hebt ook toegang tot de modernste hulpmiddelen, zoals videoanalyses, die je ontwikkeling versnellen. De trainers van WeTennis Tennisschool besteden veel aandacht aan hun eigen ontwikkeling. Dat waarborgt de structuur en kwaliteit van de lessen.

Betrokkenheid buiten de baan
Buiten de tennisbaan zijn de trainers ook nadrukkelijk aanwezig. Zij volgen de verrichtingen van en hebben persoonlijke aandacht voor iedere speler. Op deze manier kunnen de trainers je wedstrijdervaring en eigen inbreng in hun tennis trainingen verwerken. Dan werk jij optimaal aan je sterke en zwakke punten die het verschil op de baan uitmaken. Uiteraard met liefde voor het spel en een glimlach op het gezicht.

X